Simigeria Mihai

Simigeria Mihai a luat naștere în toamna anului 2011, pornind de la premisa calitate și nu cantitate, fiind prima simigerie din orașul Ploiești. Producem cele mai cunoscute sortimente de covrigi din aluat proaspăt frământat, modelați manual cu suflet și pricepere de către oameni dedicați, astfel că odată ce ai gustat din ei, nu te mai poți satura.

Zi de zi încercăm să oferim, la Simigeria Mihai, gustul autentic al covrigilor de odinioară, proaspăt scoși din cuptor. Nu folosim conservanți, amelioratori sau premixuri, doar ingrediente alese cu grijă pe care le găsim cu ușurință fiecare dintre noi când facem bunătăți acasă.

Cu timpul, savoarea și aprecierea produselor noastre ne-au făurit o mare familie de modelatori-brutari iscusiți, astfel că până astăzi numărăm 6 magazine de profil în spații frumoase și cu bun gust, care oglindesc grija noastră pentru detalii.

Pentru a ne îndeplini misiunea aleasă, în fiecare zi, peste 50 de colegi pun dragoste în ceea ce fac ca să ducem mai departe povestea covrigilor noștri.

Simigeria Mihai – cele mai cunoscute sortimente de covrigi, și nu doar o spunem, chiar așa e!

Program:

Luni-Duminică: 09:00 – 21:00

Email: [email protected]

Telefon: 0722390679

Oferte curente

Localizare