Mobexpert

Fondat în 1993, Mobexpert este în prezent cel mai puternic brand românesc de mobilier și decorațiuni. Astăzi, marca Mobexpert este o garantie e calitatii și a promisiunii fundamentale a companiei, aceea de a livra produse de calitate cu valoare adăugată. Misiunea de a transforma casa în acasă și de a îmbunătăți viața clienților a rămas o constantă de-a lungul celor aproximativ trei decenii de existență, timp în care Mobexpert a devenit unul dintre cele mai iubite branduri românești. Compania și-a construit succesul împreună cu mai mult de un milion de clienți, astfel încât unul din patru cămine din România este astăzi mobilat și decorat cu produse Mobexpert.

Grupul Mobexpert cuprinde o rețea de 27 magazine, opt fabrici concentrate în patru centre de producție, trei platforme logistice și clienți externi în cele mai importante piețe europene. Peste 100.000 de clienți vizitează lunar magazinele Mobexpert, parte dintr-un grup care integrează creație și producție românească de mobilier, retail și o rețea globală de peste 400 de furnizori.  În prezent, mai mult de două treimi din mobilierul văndut în magazinele Mobexpert este proiectat și fabricat în România.

Mobexpert Ploiești este cel de-al 27-lea magazin al rețelei Mobexpert și al doilea magazin format “concept store” din România. Dispunând de o suprafață de peste 1.100 mp, magazinul vă oferă, 7 zile din 7, o gamă completă de mobilier și decorațiuni pentru casă. Colecțiile Mobexpert reflectă stilurile de viață diverse ale clienților, de la industrial, la clasic, contemporan sau young living și sunt alcătuite astfel încât să ofere soluții complete de mobilare și decorare pentru nevoile oricărui cămin.

Program:

Luni-Duminică: 09:00 – 21:00

Email: ploiesti@mobexpert.ro

Telefon:

Localizare