Lila Rossa

Suntem Lila Rossa, o companie producătoare și importatoare de produse cosmetice și articole pentru saloane de înfrumusețare. Lila Rossa este un brand 100% românesc. Ne-am lansat pe piața din România in anul 2008, având disponibile sute de produse de îngrijire personala, frumusețe, mobilier si accesorii pentru saloane.

Lasă-te surprins de calitatea produselor noastre din diverse game precum: manichiură, machiaj, coafor-frizerie, cosmetică, chiar barber!
Fie că ești pasionat sau tehnician de unghii profesionist aici este locul tău de poveste. Îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru o manichiura perfecta. Începând cu lichide de pregătirea unghiei precum: primer (cu acid sau fără), nail prep, ultrabond, base coat sau top coat pana la cele mai vibrante si diverse culori de oja semipermanenta sau gel. Să nu mai vorbim și de aromele deosebite floral-fructate ale clasicei acetone, removerului sau ale uleiurilor de cuticule ce sunt nelipsite unui nail-artist și nu numai. Desigur, nici ustensilele pentru manichiură nu sunt de neglijat și ar trebui să adaugi în trusa ta forfecuțele de cuticule sau cleștii de unghii.

Te așteptăm în magazinul nostru din Prahova Value Centre pentru a descoperii produsele Lila Rossa.

Program:

Luni-Duminică: 09:00 – 21:00

Email: [email protected]

Telefon:

Oferte curente

Localizare