Lee Ho Food

„Misiunea noastra este sa livram mancare chinezeasca exceptionala, experiente culinare preparate de un bucatar chinez exceptional, sa obtinem o adevarata bucurie a gustului”
Suntem mai mult decat un simplu lant de magazine fast food – suntem ambasadori ai culturii si bucatariei chinezesti. Te invitam sa ne insotesti in aceasta calatorie culinara si sa descoperi ce inseamna sa savurezi adevaratul gust al Chinei, la Lee Ho Food.

La Lee Ho Food, ne straduim sa aducem in farfuriile tale o calatorie de gust in inima Chinei, un loc unde norocul aromelor se imbina armonios cu autenticitatea culinara. Ca urmare a acestei pasiuni, am adoptat motto-ul: „Bucurie pentru gura ta”, un angajament fata de experiente culinare pline de satisfactie si satisfactie.

Fiecare preparat ce isi gaseste drumul din bucataria Lee Ho Food catre tine este o bucata autentica din cultura culinara chineza. Fiecare ingredient, de la cele mai delicate mirodenii pana la cele mai proaspete legume si carne, este selectat cu grija si atentie. Retetele noastre sunt aduse direct din inima Chinei, urmand traditii vechi si secrete gastronomice bine pastrate.

Program:

LUNI – DUMINICĂ: 09:00 – 21:00

Email:

Telefon:

Oferte curente

Localizare