Dr.Max hiper-farmacie

Hiper – farmacia Dr.Max este locul în care găsești tot ce vrei pentru sănătatea, îngrijirea și frumusețea ta și a familiei tale. Și mereu ceva în plus.
Vino în noul format de Hiper-farmacie și vei descoperi peste 12.000 de tipuri de produse, organizate în șase zone: medicamente, inclusiv compensate și gratuite, vitamine și minerale, produse dermato-cosmetice, produse de îngrijire personală, produse pentru mamă și copil, aparatură și dispozitive medicale și zona de alimentație sănătoasă.
Farmaciștii și consultanții noștri bine pregătiții sunt gata să te ajute cu sfaturi și recomandări pentru medicamentele de pe rețeta lunară și te așteaptă cu hiper-oferte în fiecare zi, la prețuri Dr.Max de MICI, disponibile doar în baza cardului de loialitate Dr.Max.
Hiper-farmacia Dr.Max pune la dispoziție pacienților numeroase case de marcat pentru a reduce timpul de așteptare: case de marcat dedicate rețetelor, inclusiv cele compensate și gratuite, de la orice casa de asigurări de sănătate din țară, case de tip self-service, unde scanezi și plătești singur, și case cu serviciu de plată asistat.

Program:

Luni-Duminică: 09:00 –  21:00

Email:

Telefon:

Oferte curente

Localizare