Caravana ECOTIC

Vino să vizitezi Caravana ECOTIC în perioada 4 – 6 noiembrie la Prahova Value Centre.
ECOTIC împreună cu Prahova Value Centre organizează, în perioada 4 – 6 noiembrie 2022, o acțiune de conștientizare a locuitorilor din zonă pe tema colectării separate a deșeurilor electrice, în vederea reciclării acestora.
Caravana ECOTIC, muzeul mobil al deșeurilor electrice, va staționa pe perioada campaniei la intrarea in galeria Prahova Value Centre și va fi deschisă pentru vizite. Incursiunea în lumea reciclării deșeurilor electrice prin intermediul acestui instrument interactiv îi face pe cei care o vizitează să înțeleagă importanța colectării separate prin prisma materialelor reciclabile, dar și periculoase care se pot recupera din echipamente. Un tur virtual al Caravanei ECOTIC este disponibil aici.
Pe perioada campaniei persoanele care aduc la caravană deșeuri electrice pot primi un premiu instant, in limita stocului disponibil – regulamentul campaniei îl poți citi accesând butonul de mai jos. Caravana ECOTIC va fi deschisă în intervalul orar 12:00 -18:00.
Prahova Value Centre oferă în permanență posibilitatea de debarasare a deșeurilor electrice mici, becuri/ neoane și de baterii prin amplasarea la intrarea principală în galeria comercială a copăcelului ECOTIC.

Regulament Campanie ECOTIC

Program:

Email:

Telefon:

Localizare